overblijven

Geachte ouder, verzorger.

Mocht uw kind dit schooljaar gebruik willen maken van de overblijf, kunt u gebruik maken van de strippenkaart.

U kunt een strippenkaart kopen van 20, 40, 60, 80 of 100. Per keer (per strip) dat uw kind overblijft, betaalt u €1,50. Dus een strippenkaart van bijvoorbeeld 20 kost €30,00.

Maakt uw kind maar heel weinig gebruik van de overblijf, kunt u ook kiezen voor de losse overblijf.

De incidentele losse overblijf kost €2,50. Dit kunt u op de dag van overblijven in een envelop doen voorzien van naam en groep. Deze envelop kunt u in de (overblijf)brievenbus in de gang gooien.

Hieronder kunt u aangeven of u een strippenkaart wil kopen. Als de strippenkaart bijna vol is, krijgt uw kind een brief mee, waarmee u weer een nieuwe strippenkaart kunt kopen.

Ik wil graag een strippenkaart kopen.

Datum:

Naam leerling:

Groep leerling:

Telefoon nr ouder:

aantal strippen

(*hier aangeven welke strippen u graag wilt kopen)

-Ik maak het bedrag van €……………. Over op bankrekening nummer: NL46 RABO 0159062640 t.n.v. Act. Ver. Overblijf OBS Roderik van Voorst. Dit onder vermelding van naam leerling en groep/aantal strippen.

-Mocht u de strippenkaart contant willen betalen kan dat ook. U kunt in dat geval het geld in een gesloten enveloppe met daarop de datum, de naam van uw kind en uw telefoonnummer in de brievenbus in de hal doen.

Zou u het bedrag spoedig over kunnen maken of in de brievenbus willen doen? Bij uitblijven van betaling, kan uw kind helaas niet (meer) bij de overblijf komen.

Voor vragen kunt u terecht bij Karin Rumuller

karinrumuller@ziggo.nl