Missie

Ieder kind is een wereldburger en heeft zijn/ haar plek in de maatschappij. Daarom leren wij de kinderen om flexibel, creatief en kritisch om te gaan met zichzelf, de omgeving en actuele gebeurtenissen, zodat zij hun keuzes en beslissingen goed kunnen onderbouwen.

Wij willen ervoor zorgen dat de kinderen mede-eigenaar van hun leerproces worden.

De betrokken en empathische leerkrachten creëren een pedagogische warmte in en om de school, waardoor de kinderen kunnen zijn wie ze zijn en worden die ze willen worden.

Omdat leren niet stopt bij de voordeur van de school, hechten wij veel waarde aan partnerschap met de ouders en de omgeving.

Samen proberen we van iedere dag een feest te maken!