Hoogbegaafdheid en meerpresteerders

Op onze school vinden we het belangrijk om kinderen uit te dagen met opdrachten passend bij hun niveau. Voor onze meerpresteerders en hoogbegaafde leerlingen gebruiken we hiervoor Levelwerk. De leerlingen maken de basisstof op een compacte manier en werken daarnaast met Levelwerk. Dit werk bestaat uit verrijkende activiteiten op het gebied van taal/lezen, rekenen en techniek. Daarnaast is het mogelijk voor leerlingen om aan de slag te gaan met zelf gekozen onderwerpen.

De leerlingen werken dagelijks zelfstandig met Levelwerk. Wekelijks krijgen zij instructie van 45 minuten.