Superduper leuke groep 4

Ha iedereen

Wij zijn groep 4. En superduper leuk. De superste van de Roderik. In onze groep zitten 6 meisjes en 11 jongens. Hé...daar kunnen we al een som van maken! 11+6=17. Dus 17 kinderen in de groep.

We hebben 2 juffen. Maandag t/m woensdag juf Renée en op donderdag en vrijdag juf Bea. Juf Mirthe doet haar stage op woensdag bij ons in de groep. Gezellig.

Zo, nu weet iedereen wie wij zijn! Daaaaaggg

O.B.S. De Roderik van Voorstschool - Groep 4 -

Oh...ja...dit zijn wij met juf Mirthe!

O.B.S. De Roderik van Voorstschool - Groep 4 -