Groep 1/2B

O.B.S. De Roderik van Voorstschool - Groep 1/2B -

Welkom!

In groep 1/2b zitten we met 18 kinderen in de klas, 9 kinderen in groep 2 en 9 in groep 1. We hebben 9 jongens in de klas en 9 meisjes. Groep 2 is druk bezig met het leren van letters op de maandagmiddag. Samen met groep 1 herhalen we de letter van de week op de andere dagen. Verder leren we natuurlijk ook de cijfers en leren we hoe we met elkaar samen moeten spelen. Dit doen we met behulp met van leuke thema’s zoals herfst, sinterklaas en het restaurant. Op de maandag, dinsdag en woensdag leren we al deze dingen van juf Jessica en op donderdag van Juf Lizzy. Op vrijdag leren we dit van juf Janneke of van juf Lizzy. Op maandag, dinsdagochtend en vrijdag hebben we hulp in de klas van een onderwijsassistent stagiaire; juf Jennifer. En op vrijdag hebben we hulp van een pabo stagiaire; juf Anja.

Samen met jou en je ouders gaan wij het beste uit je halen. Jij leert hoe je zelfstandig kunt werken en je leert ook samenwerken.
Wij leren met elkaar over de wereld om ons heen.
Jij mag jezelf zijn, maar je leert ook om aan anderen te denken.
Wij helpen je bij jouw manier van leven.
Jij leert keuzes te maken voor de toekomst.
Jij gaat zien dat leren ook een feestje kan zijn.